Дизайн & Архитектура

Aristocrat Hills e дело на архитектурно-дизайнерското студио “All in studio”, основано от архитект Павел Янев през 2011 година. Студиото е отличено с международна награда за “Най-добра еднофамилна резиденция”, носи номинация за “Сграда на годината” от ArchDaily и печели 3 пъти първо място “Интериор на годината в България”.

За комплекса
За комплекса

Спокойствие и хармония

С доброто си разположение, Aristocrat Hills предлага сигурна и спокойна среда, сред чист въздух и заобикаляща зеленина. С прекрасна панорамна гледка към планините, комплексът предоставя на обитателите си подходяща атмосфера за екотуризъм, с четири минерални извора, езеро и конна база.

Качествено и съвременно строителство

В строителния процес, екипът залага на висококачествени и енергоефективни материали, иновативни решения и устойчивост. Фокусира се върху намаляване на потреблението на енергия, ограничаване на замърсяването и намаляване на негативното влияние върху околната среда.

За комплекса

Предимства

За комплекса

СТИЛНА АРХИТЕКТУРА И ВИСОКО КАЧЕСТВО

Всички къщи са проектирани според правилата на модерния прагматизъм – чисти линии, пропорционални форми и много светлина. Използваните материали висококачествени и енергоефективни, с мисъл за околната среда.

За комплекса

ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ И ПАНОРАМНА ГЛЕДКА

Къщите разполагат с двор от над 900кв.м. площ, което осигурява пространство за озеленяване и предлага комфорт и уют на обитателите си. В допълнение, от комплекса се откриват гледки към Витоша и Люлин планина.

За комплекса

УДОБСТВА (БАСЕЙН и ПАРКОМЕСТА)

Към всяка къща се предлага басейн в пълна степен на завършеност, а за удобството на вашите гости, две допълнително обособени паркоместа.

За комплекса

УДОБНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ И СВЕТЛИНА

С функционалните си разпределения, къщите предоставят възможност за постигане на хармоничен и светъл интериор, осигурявайки максимален комфорт и практичност.